груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Title: Конструктор веб-сайтів з можливістю експорту та підтримкою фреймворків
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Демченко, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціології
Кондратенко Галина Володимирівна
веб
веб-сайт
конструктор
розробка
фреймворк
фронтенд
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню сучасних технологій для створення веб-сайтів. Метою є аналіз принципів створення веб-сайтів для написання конструктора веб-сайтів. Об’єктом дослідження є існуючі рішення швидкої розробки веб-сайтів. Предметом дослідження є конструктори веб-сайтів. Фахова частина магістерської кваліфікаційної роботи складається з наступних розділів: аналіз існуючих технологій; дослідження технологій конструкторів веб- сайтів; аналіз отриманих результатів. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  аналіз існуючих рішень прискорення розробки веб-сайтів;  аналіз існуючих конструкторів веб-сайтів;  опрацювання результатів дослідження;  створення власного конструктора веб-сайтів. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» розглянуто безпеку трудової праці. Для забезпечення безпеки трудової діяльності співробітників проводиться ряд відповідних попереджувальних заходів, які в тому числі включають розробку повного комплекту організаційно-розпорядчих документів, що регулюють порядок дій у випадках реалізації ризиків при виконанні співробітниками трудових функцій. У методичній частині магістерської роботи розроблено практичні роботи на теми «Ознайомлення з методами створення сайтів за допомогою конструкторів веб- сайтів» та «Створення сайту з допомогою сервісу Google Sites та його редагування». Робота складається з 98 сторінок, 20 рисунків, 1 таблиці та 50 посилань на літературні джерела.
Description: Демченко А. В. Конструктор веб-сайтів з можливістю експорту та підтримкою фреймворків : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / А. В. Демченко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Демченко Андрій Володимирович.pdf263.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.