груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1684
Title: Методологія PWA для розробки застосунку онлайн бібліотеки
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Зеленков, Д. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
PWA
інтернет-бібліотека
веб-розробка
Angular
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технології PWA та розробці застосунку на основі даної технології. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та використання головних принципів технології PWA для створення онлайн бібліотеки, а також, порівняння продуктивності такого застосунку зі звичайним сайтом. Об’єкт досліджень – процес реалізації застосунку онлайн бібліотеки з використанням технології PWA. Предметом дослідження є принципи та архітектура застосунків, що побудовані на базі технології PWA. Кваліфікаційна робота містить наступні розділи: – аналіз предметної сфери. Постановка задачі; – інформаційні технології для вирішення поставленої задачі; – моделювання застосунку з використанням технології PWA; – програмна реалізація та тестування. У першому розділі магістерської роботи розглянуто теоретичні відомості, проведено аналіз сучасних інструментів для веб-розробки та сформовано задачі, що будуть вирішені у роботі. У другому розділі магістерської роботи досліджено технології та методики, розробки мультиплатформених застосунків. Проведено порівняльний аналіз, визначено їх переваги та недоліки. В третьому розділі досліджено архітектуру PWA застосунків, їх основні компоненти да деталі реалізації. У четвертому розділі магістерської роботи розглянуто проектування застосунку, проведено тестування та відповідність усім поставленим вимогам. Проведене тестування ефективності PWA в порівнянні зі звичайним сайтом. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочому місці в офісному приміщенні, визначено інструкції для працівників компанії в умовах карантину. У методичній частині роботи розроблено практичні роботи з курсу по мові програмування JavaScript на теми «Перша програма на JavaScript. Змінні та константи в JavaScript» та «Типи даних у JavaScript». Робота містить 1 таблицю, 23 рисунки, 62 літературне джерело. Загальний обсяг дипломної роботи складає 93 сторінок.
Description: Зеленков Д. С. Методологія PWA для розробки застосунку онлайн бібліотеки : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / Д. С. Зеленков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1684
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Зеленков Денис Сергійович.pdf166.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.