груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
Title: Онлайн система навчального розкладу для університету в умовах змішаного навчання
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Оліфіренко, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
розклад онлайн
веб-застосунок
Angular
ASP
NET Web API
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці застосунку для керування розкладом онлайн в умовах карантину. Метою кваліфікаційної роботи є полегшення взаємодії студентів та викладачів з розпорядком навчального процесу шляхом реалізації застосунку та розробки системи, що дозволить швидко та ефективно керувати розкладом. Об’єкт досліджень – процеси створення користувацького застосунку, для керування розкладом, зручним як для студентів, так і вчителів. Предметом дослідження є засоби проектування та створення веб- застосунку з ведення розкладу онлайн. У першому розділі магістерської роботи розглянуто теоретичні відомості та проаналізовано існуючі систем ведення розкладу, висунуті вимоги до програмного забезпечення, що буде реалізовуватись. У другому розділі магістерської роботи досліджено технології, за допомогою яких можна вирішити поставлені задачі. Визначено їх недоліки та переваги. У третьому розділі магістерської роботи розглянуто проектування застосунку, проведено тестування та відповідність усім поставленим вимогам. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочому місці в офісному приміщенні, визначено інструкції для працівників компанії в умовах карантину. У методичній частині роботи розроблено практичні роботи з курсу по фреймворку Angular на теми «Введення в Angular» та «Знайомство з компонентами в Angular». Робота містить 7 таблиць, 29 рисунки, 61 літературне джерело. Загальний обсяг дипломної роботи складає 91 сторінку.
Description: Оліфіренко К. В. Онлайн система навчального розкладу для університету в умовах змішаного навчання : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / К. В. Оліфіренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Оліфіренко Ксенія Валентинівна.pdf157.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.