груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1690
Title: Підсистема для планування і оптимізації поведінки автономних пристроїв для Smart-будинків на основі методів аналізу даних
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Сатура, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерні науки
Кулаковська І. В.
розумні пристрої
планування
оптимізація
DTW
аналіз даних
C#
NET 5
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню методів аналізу даних, як засобів створення підсистеми планування та оптимізації поведінки автономних пристроїв для «розумних будинків». Метою магістерської кваліфікаційної роботи є дослідження методів аналізу даних при проектуванні інтелектуальних систем контролювання та координації процесів у «розумних будинках». Об’єктом досладження є процеси планування та оптимізації роботи автономних пристроїв. Предметом дослідження є методи аналізу даних для планування та оптимізації роботи автономних пристроїв. Фахова частина магістерської кваліфікаційної роботи складається з наступних розділів: дослідження предметної області; загальний аналіз методів та підходів аналізу даних; реалізація пропонованої моделі підсистеми планування; розробки демонстраційного ПЗ. Задачі, які були виконані в процесі роботи: 1) проведено аналіз предметної області, досліджено сучасне положення систем «розумний будинок» у житті людини, проведено огляд існуючих аналогів, публікацій та досліджень; 2) досліджено структуру та принципи роботи систем «розумний будинок»; 3) досліджено методи та підходи для обробки та аналізу даних, визначено переваги та недоліки, можливість пристосувати до виконання поставленої задачі; 4) розроблено модель підсистеми на основі обраних методів; 5) розроблено демонстраційний програмний застосунок. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці» було розглянуто питання виконання вимог та рекомендацій з охорони праці та техніки безпеки на підприємстві, де було здійснено проходження переддипломної практики. У методичній частині розроблено практичні роботи з курсу методів збору та обробки даних мережі Internet. Робота складається з 107 сторінок, 30 рисунків, 7 таблиць та 64 посилань на літературні джерела.
Description: Сатура А. В. Підсистема для планування і оптимізації поведінки автономних пристроїв для Smart-будинків на основі методів аналізу даних : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» /А. В. Сатура , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1690
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Сатура Андрій Віталійович.pdf279.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.