груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1697
Title: Розробка соціальної мережі для забезпечення комунікації між студентами та викладачами
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Головатий, В. Р.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Болюбаш Н.М.
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації соціальної мережі та подальшого аналізу профілей користувачів. Об’єкт дослідження – взаємодія користувачів у соціальних мережах. Предмет дослідження – соціальні мережі університету з вбудованими алгоритмами аналізу цифрових слідів користувачів на основі глибинного навчання нейронних мереж. Мета дослідження – підвищення ефективності комунікації студентів і викладачів шляхом розробки соціальної мережі університету з реалізованими алгоритмами аналізу контенту з формуванням профілів студентів, спрямованими на динамічний моніторинг і контроль за станом навчального процесу. Дипломна робота складається з фахового розділу, методичної і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатку. 10 У першому розділі розкрито теоретичні засади аналізу інформації в соціальних мережах, проаналізувано сучасний стан програмного забезпечення, яке використовується для їх аналізу, розроблено методику аналізу соцмережі. У другому розділі обґрунтовано вибір технологій і засобів розробки соціальної мережі університету. У третьому розділі описано розробку соціальної мережі для комунікації студентів та викладачів університету. У спеціальній частині з охорони праці розглядаються питання мікроклімату в офісних приміщеннях та загальні вимоги щодо техніки безпеки при надзвичайній ситуації. Дипломна робота містить ___ сторінку (без додатків), ___ рисунків, ___ таблиці, ___ джерел, ___ додаток.
Description: Головатий В. Р. Розробка соціальної мережі для забезпечення комунікації між студентами та викладачами : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / В. Р. Головатий , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1697
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Головатий Владислав Русланович.pdf157.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.