груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1700
Title: Оцінювання стартап-проєктів на основі методів прийняття рішень
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Клочко, А. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Кондратенко Юрій Пантелійович
ELECTRE
MOORA
SAW
VIKOR
TOPSIS
альтернатива
критерій
прийняття рішень
стартап
multi-criteria decision making
експерт
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню багатокритерійних методів прийняття рішень на прикладі задачі оцінювання стартап-проєктів. Метою є дослідження методів оцінювання стартап-проєктів з урахуванням великої кількості критеріїв та компетентності експертів. Об’єктом дослідження є процес прийняття рішень в багатокритерійній задачі оцінки стартап-проєкту. Предметом дослідження є багатокритерійні методи прийняття рішень. Фахова частина магістерської кваліфікаційної роботи складається з наступних розділів: дослідження та аналіз предметної області; загальний аналіз методів та підходів теорії прийняття рішень; реалізація запропонованих MCDM-методів для вирішення задачі оцінювання стартапів; розробки СППР для оцінювання стартап- проєктів. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  аналіз останніх наукових публікацій;  аналіз предметної області, дослідження поняття стартап-проєкту, визначення головних аспектів оцінки стартапів;  дослідження поняття багатокритерійного прийняття рішень, методів та підходів багатокритерійного ранжування альтернатив;  побудова моделі прийняття рішень на основі MCDM-методів;  визначення множини критеріїв та стартапів для вирішення задачі, визначення ваг і урахування компетентності експертів;  розробка СППР для оцінювання стартапів. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочих місцях в офісному приміщенні компанії «Template Monster» за фактором мікрокліматичних умов та розроблено інструктаж з техніки безпеки під час пожежі. У методичній частині розроблено практичні роботи з курсу теорії багатокритерійного прийняття рішень на теми «Метод MOORA» та «Метод SAW». Робота складається з 112 сторінок, 19 рисунків, 56 таблиць та 64 посилань на літературні джерела.
Description: Клочко А. С. Оцінювання стартап-проєктів на основі методів прийняття рішень : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / А. С. Клочко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1700
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Клочко Анастасія Сергіївна.pdf235.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.