груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1703
Title: Інформаційно-аналітична система визначення контенту з урахуванням вподобань та батьківського контролю.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Стець, Є. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Кулаковська І. В.
експертна система
аналітичні дослідження
інформаційні технології
контент
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана магістерська кваліфікаційна робота присвячена інформаційно- аналітична система визначення контенту з урахуванням вподобань та батьківського контролю. Метою є дослідження на основі аналізу наукових джерел і емпіричних досліджень, проведених при написанні роботи, проаналізувати вплив медіаконтенту на особистісний розвиток і, з огляду на переваги і норми батьківського контролю, визначити кращий підхід до вибору найбільш підходящого змісту. Об’єктом дослідження є контент, його різновиди, вплив контенту на розвиток особистості, а також експертна система добору контенту з урахуванням заданих параметрів. Предметом дослідження є виявлення питань навколо відбору змісту за допомогою опитувань, аналітичних досліджень і порівнянь. Фахова частина МКР складається з наступних розділів: експертна система, визначення та загальна характеристика; теоретичні і методичні засади вивчення сучасного інформаційного простору в Україні; розробка експертної системи щодо обрання контенту з урахуванням вподобань. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  аналіз останніх наукових публікацій;  аналіз предметної області, дослідження ролі і місця експертних систем в сфері інформаційних технологій;  дослідження, опитування та аналіз активності користування молоддю засобів масової інформації;  аналіз віртуальної та реальної активності користувачів;  розробка системи керування контентом. В спеціальній частині МКР з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочих місцях за фактором виробничого приміщення, проаналізовано питання, що пов’язані з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог, розроблено інструкції дій працівників компанії при виникненні типових надзвичайних ситуацій. У методичній частині розроблено практичні роботи на тему пошуку інформації в інтернеті за допомогою різних способів – символів, значень, уточнень. Робота складається з 93 сторінок, 6 рисунків, 1 таблиць та 40 посилань на літературні джерела.
Description: Стець Є. П. Інформаційно-аналітична система визначення контенту з урахуванням вподобань та батьківського контролю : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Є. П. Стець , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1703
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Стець Єлизавета Петрівна.pdf428.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.