груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1706
Title: Методи штучного інтелекту для діагностування пошкоджень та хвороб шкіри
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Фоменко, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Кулаковська І. В.
нейрона мережа
графічна візуалізація
CoreML
мобільний застосунок
інформаційна система діагностування
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана магістерська кваліфікаційна роботи присвячена дослідженню методів штучного інтелекту для діагностування пошкоджень та хвороб шкіри, результатом є спроектована інформаційна система для діагностування пошкоджень та хвороб шкіри та реалізований на її основі мобільний застосунок. Метою магістерської кваліфікаційної роботи є застосування штучного Інтелекту для аналізу пошкоджень, хвороб шкірних покривів та об’єднання результатів діагностування у цілісну систему інформування для слідкування за станом та здоров’ям шкіри. Для втілення результатів дослідження створено мобільний застосунок на базі ОС iOS. Функціями такого застосунку: розпізнавання пошкоджень та хвороб шкіряних покривів, надання консультативних рекомендацій щодо лікування чи профілактики захворювань, надання інформаційної літератури на базі існуючих даних про проблеми зі шкірою. Основна частина складається з наступних розділів: у першому - аналіз та дослідження сучасного стану задачі із застосування штучного інтелекту для діагностування пошкоджень хвороб шкіри; у другому розділі виконаний аналіз методів, моделей та технологій для вирішення задачі створення інформаційної системи діагностування пошкоджень та хвороб шкіри; в третьому проведено порівняння та вибір інструментів для побудови нейронної мережі для виявлення та діагностування пошкоджень шкіри; розробка системи діагностування пошкоджень та хвороб шкіри та графічної візуалізації результатів представлена в четвертому розділі. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на робочих місцях у відділі розробки програмного забезпечення ФОП «Асєєв В.Д.». Результатом даного дослідження є інтегральна оцінка стану умов праці в приміщенні, а також рекомендації щодо їх покращення. В цілому кваліфікаційна робота складається з вступу, чотирьох основних розділів, розділу з ОП та методичного розділу, висновків, загальна кількість сторінок - 128, таблиць - 7, рисунків - 27, додатків - 4 та використаних джерел - 50.
Description: Фоменко І. В. Методи штучного інтелекту для діагностування пошкоджень та хвороб шкіри : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / І. В. Фоменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1706
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Фоменко Іван Вікторович.pdf283.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.