груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1708
Title: Дослідження проблеми безпеки передачі даних бездротових мережах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Хрищук, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Кондратенко Галина Володимирівна
бездротові мережі
Wi-Fі
аудит
безпека даних
анонімність користувачів
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність даного дослідження походить від популярності використання бездротових мереж у повсякденному житті. З популярністю приходять загрози. Для бездротових мереж це шанс втратити особисті дані, бути об’єктом шпіонажу або звичайного хуліганства у невчасний момент. Об’єктом дослідження є бездротові мережі на прикладі мережі Wi-Fi. Предметом дослідження є існуючі види атак як на мережу, так і на її користувачів. Метою дослідження є виявлення, перевірка та оцінка можливої завданої шкоди від основних та найпростіших видів атак. Також, виникає необхідність пошуку та опрацювання наявних методів захисту від проведених атак. В результаті виконання роботи було проведено аудит тестової Wi-Fi точки за допомогою відкритого програмного забезпечення та відкритих програмних бібліотек. Було написано декілька простих програмних помічників для проведення аудиту, опрацьовано результати аудиту. Дана робота складається з п’яти розділів. Кожен розділ відповідно присвячений: аналізу предметної області, надання наявної інформації щодо відомих видів атак, практичне проведення аудиту бездротової мережі, охороні праці і безпеці життєдіяльності, методичній частині магістерської роботи. Загальний обсяг роботи – 65 сторінок. Магістерська робота містить один додаток, 28 рисунків, 6 таблиць і посилання на 27 джерел.
Description: Хрищук О. С. Дослідження проблеми безпеки передачі даних бездротових мережах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / О. С. Хрищук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1708
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607 Хрищук Олександр Сергійович.pdf113.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.