груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1715
Title: Автоматизована система ідентифікації об’єктів на базі RFID-технологій
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Жиголін, П. Д.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Солобуто Л. В.
RFID
радіочастотна ідентифікація
сервер
Arduino
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та автоматизованої системи для радіочастотної ідентифікації об’єктів. Мета роботи – вирішення задачі управління відходами за допомогою бездротового RFID-сенсора для радіочастотної ідентифікації об’єктів. Об’єкт дослідження – процес контролю за відходами, в тому числі фіксація факту неправильної утилізації небезпечного сміття. Предмет дослідження – засоби ідентифікації та обліку відходів на основі RFID. Практичне значення полягає у використані системи для вирішенні питання автоматизації процесів контролю за відходами та підвищення його ефективності. Дипломна робота складається з фахових розділів та спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, п’яти розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми роботи, її мета, об’єкт і предмет для вивчення, проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються методи реалізації задачі, проводиться аналіз аналітичної літератури та патентів. У другому розділі проведено аналіз математичних методів та огляд існуючих технологічних рішень. У третьому розділі описано процес проектування комплексу. У четвертому розділі представлено процес реалізації та тестування системи. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. В додатках наведено лістинг программи. Магістерська наукова робота містить 77 сторінки (без додатків), 33 рисунків, 35 джерел, 5 додатків.
Description: Жиголін П. Д. Автоматизована система ідентифікації об’єктів на базі RFID-технологій : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / П. Д. Жиголін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1715
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+Автореферат_Жиголін.pdf314.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.