груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1716
Title: Програмно-апаратний модуль керування мікрокліматом робочого приміщення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Крумаленко, М. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Солобуто Л. В.
мікроклімат
керування
застосунок
Arduino
Bluetooth
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра з напрямку підготовки 123 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «магістр з комп’ютерної інженерії». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Магістерська робота спрямована на дослідження методів та технологій керування мікрокліматом робочого приміщення. Проведено порівняльний аналіз методів та засобів керування параметрами мікроклімату. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику у складі різноманітних систем забезпечення керуванням мікрокліматом робочого приміщення. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, чотирьох додатків та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет, гіпотеза, наукова новизна та завдання дослідження. У першому розділі досліджуються сучасні приклади використання технологій керування мікрокліматом, виконаний аналітичний огляд літератури та патентної інформації. У другому розділі проводиться аналіз сучасних моделей датчиків, їх тестування та розробка апаратної частини. Третій розділ присвячений розробці програмного забезпечення як модуля так і застосунку для пристрою. Наведена блок-схема алгоритму роботи модуля. В кінці розділу описане створення макетного зразку. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А та Б наведений весь код модулю керування мікрокліматом робочого приміщення. У додатку В та Г наведений текст тез. У спеціальній частині з охорони праці виконано аналіз мікроклімату робочого приміщення та управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. В цілому, магістерська робота без додатків містить 73 сторінок, 40 рисунків, 6 таблиць, 20 джерел посилання.
Description: Крумаленко М. В. Програмно-апаратний модуль керування мікрокліматом робочого приміщення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. В. Крумаленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1716
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аавтореф_Крумаленко.pdf439.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.