груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1805
Title: Програмне забезпечення візуалізації контенту навчального процесу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Шаутін, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Швед Альона Володимирівна
програмне забезпечення
навчальний процес
оптимізація
поліпшення
централізованість
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета роботи: оптимізація подання організаційної інформації університету студентам, шляхом розробки програмного забезпечення для візуалізації контенту навчального процесу. Об’єкт дослідження – доступ до актуальної університетської організаційної, і не тільки, інформації. Предмет дослідження – організація цілодобової можливості віддаленого перегляду інформації навчального процесу університету. У першому (аналітичному) розділі проводиться системний аналіз обраної предметної області та, на його основі, формулюється постановка задачі та специфікація вимог до програмного забезпечення. У другому розділі розробляються проектні рішення. Крім вербального опису функцій ПЗ розробляються різного типу моделі цих функцій. У третьому розділі описується виконана робота з моделювання та конструювання ПЗ. У четвертому розділі представляється виконана робота з кодування, тестування розробленого ПЗ, аналізу результатів тестування, а також розробка керівництва користувача. Дипломна робота викладена на __ сторінок, вона містить __ розділи, __ ілюстрацій, __ таблиць, __ джерел в переліку посилань.
Description: Шаутін О. В. Програмне забезпечення візуалізації контенту навчального процесу : : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. В. Шаутін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1805
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
408_Автореферат_Шаутін.pdf263.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.