груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1809
Title: Аналітична система електронного замовлення товарів та послуг
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Голуб, Р. Р.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
технологія програмування
Android-застосунок
автоматизація
функціонал
інтерфейс
тестування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом роботи є технологія реалізації електронного замовлення товарів та послуг. Предмет роботи – Android-Застосунок: «Програмний продукт для електронного замовлень товару та послуг». Метою роботи є автоматизація процесу замовлення та доставки продукту за допомогою Android-застосунку. Якісний Android-застосунок, що міститиме в собі багатий набір функцій, котрі забезпечать просте, більш зручне та корисне ефективне замовлення їжі. Також даний Android-застосунок дасть можливість автоматизувати роботу кур’єрам завдяки зручному інтерфейсу і функціоналу що підвищить рівень заробітку та виконаних замовлень. Враховуючи бурхливий розвиток автоматизації в кожній сфері людського життя, даний проект зможе вирішити проблему не тільки для звичайних людей а й чимало допоможе людям похилого віку, інвалідам та просто тим хто не має можливості самостійно купити їжу в магазині і принести додому. Більш того, станом на 2020 рік, в час епідемії, рівень попиту на такий програмний продукт зростає в рази. У першому розділі представлені основні завдання та постановка завдання на дипломний проект. В розділі другому представлені основні засоби для створення програмного продукту. Третій розділ описує аналіз та проектування проекту. Четвертий розділ містить опис застосунку. П’ятий розділ містить тестування сайту. В останньому розділі дипломної роботи були розглянуті норми та умови, за яких відбувалось створення майбутнього сайту. За результатами роботи зроблено висновки щодо успіху створення продукту.
Description: Голуб Р. Р. Аналітична система електронного замовлення товарів та послуг : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Р. Р. Голуб , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1809
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Голуб.pdf367.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.