груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1811
Title: Програмне забезпечення для комунікацій у SCRUM командах
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Дудка, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
комунікація
scrum
конфлікти
виявлення
аналіз
нейронні мережі
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єкт дослідження: система комунікації у SCRUM-командах. Предмет дослідження: підсистема аналізу чату. Мета: виявлення конфліктних ситуацій на основі аналізу чату. У кваліфікаційній роботі представлена система аналізу чату Telegram на основі повідомлень з ціллю виявлення конфліктних ситуацій. У вступі проаналізовано поняття конфлікти та проведено аналіз актуальності і необхідності створення застосунку. У першому розділі аналізуються аналоги та формуються вимоги до застосунку. Другий розділ демонструє архітектуру системи, а також формуються моделі системи. У третьому розділі проводиться аналіз штучних нейронних мереж, та формується модель мережі для застосунку. У четвертому розділі описуються особливості реалізації програмного застосунку. __ сторінок, __ таблиць, __ рисунків, __ додатків та __ використаних джерел.
Description: Дудка А. В. Програмне забезпечення для комунікацій у SCRUM командах: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. В. Дудка , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1811
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Дудка.pdf266.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.