груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1812
Title: Створення інформаційної системи “Медіа портал інформаційних новин
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Кір’янова, Є. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Швед Альона Володимирівна
інформаційна система
програмне забезпечення
портал
новітні технології
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У процесі виконання даної дипломної роботи було проаналізовано ринок порталів інформаційних новин для користувачів як десктопних персональних комп’ютерів так і мобільних пристроїв. на основі статистики і проведеного аналізу аналогічних застосунків було виявлено недоліки і сформовано рекомендації щодо розробки ІС, яка дозволяє значно поліпшити роботу користувача із застосунками і надати зручний інтерфейс. Об’єкт дослідження – це процеси пов'язані з організацією порталу інформаційних новин, його розробкою та діяльністю. Предмет дослідження – це інформаційні портали новин. Метою дипломної роботи є розробка медіа порталу інформаційних новин "Новини МК", яка забезпечує коректне відображення новин на всіх сучасних пристроях. Дипломна робота містить наступні розділи: аналіз предметної сфери , об’єкту та предмету дослідження, постановка задачі; проектні рішення (проектування логічної структури бази даних, концептуальне проектування системи і функціональної моделі); моделювання та проектування програмного забезпечення (в тому числі розробка архітектури інформаційної системи і проектування інтерфейсу) та програмна реалізація. У першому розділі роботи приведено основні поняття та аналіз принципів створення сучасних інформаційних систем. У другому розділі дипломної роботи розглянуто принципи моделювання та проектування сьогоденних порталів інформаційних новин. У третьому розділі дипломної роботи описані новітні технології, що застосовуються при розробці програмного забезпечення. У результаті роботи було створено інформаційну систему “Медіа портал інформаційних новин”, для користувачів різних пристроїв. Пояснювальна записка до дипломної роботи складається із вступу, чотирьох розділів, висновків, додатків. Загальний обсяг роботи складає шістдесят п’ять сторінок, тридцяти одного рисунків, одної таблиці та двадцяти п’яти посилань на літературні джерела.
Description: Кір’янова Є. В. Створення інформаційної системи “Медіа портал інформаційних новин : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Є. В. Кір'янова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1812
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Кір'янова.pdf492.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.