груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1813
Title: Аналітична система для надання інформації з можливістю обміну повідомлень в межах територіальної громади
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Поплавський, В. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
технологія програмування
інформаційний сайт
дизайн
функціонал сайту
актуальність
тестування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Кваліфікаційної роботи студента 409 групи Поплавського Владислава Олександровича Об’єктом роботи є технологія реалізації обміну інформацією і повідомленнями. Предмет роботи – програмний застосунок надання інформації та обміну повідомленнями у межах територіальної громади. Метою роботи є підвищення рівня інформованості та залученості до соціального життя суб’єктів територіальної громади шляхом розробки програмного застосунку надання інформації та обміну повідомленнями, якісний інформаційного сайт, що міститиме в собі багатий набір функцій, котрі забезпечать цікаве, більш зручне та корисне проведення вільного часу. Також даний сайт дасть можливість підвищити рівень заробітку талановитим людям, котрі не хочуть покидати свою місцевість та не мають можливості заявити про себе. У першому розділі виконана постановка завдання на дипломний проект та аналіз предметної області. В розділі другому продемонстровано моделювання об’єкту. Третій розділ описує архітектуру та проектування проету. Четвертий розділ містить опис застосунку та його тестування. В останньому розділі дипломної роботи були розглянуті норми та умови, за яких відбувалось створення майбутнього сайту. За результатами роботи зроблено висновки щодо успіху створення продукту. Дипломна робота викладена на 92 сторінок, вона містить 4 розділів, 25 ілюстрацій, 8 таблиць, 30 джерел в переліку посилань.
Description: Поплавський В. О. Аналітична система для надання інформації з можливістю обміну повідомлень в межах територіальної громади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / В. О. Поплавський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1813
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Поплавський.pdf344.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.