груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1814
Title: Мобільний застосунок обміну повідомленнями для студентів та викладачів ЗВО із ієрархічним представленням груп
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Скоріков, І. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Дворецька С. В.
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр з інженерії програмного забезпечення – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Мета роботи полягає у підвищенні ефективності та зручності навчального процесу шляхом розробки застосунку обміну повідомленнями між студентами та викладачами, із підтримкою групових тематичних чатів, обговорень певної теми чи завдання, поширення новин та інформації як глобально для університету так і для окремих спецільностей чи факультетів. Об’єкт дослідження - процес обміну повідомленнями та інформацією між студентами і викладачами, росповсюдження важливих новин у межах ЗВО. Предмет дослідження - програмні засоби та методи реалізації для розробки мобільного застосунку обміну повідомленнями. Основний зміст кваліфікаційної роботи викладено на 71 сторінках. Робота містить 5 таблиць, 26 рисунків, 13 діаграм, а також 2 додатки, розміщених на 8 сторінках.
Description: Скоріков І. О. Мобільний застосунок обміну повідомленнями для студентів та викладачів ЗВО із ієрархічним представленням груп : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / І. О. Скоріков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1814
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Скоріков.pdf341.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.