груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1816
Title: Набір програмних сервісів для поліпшення вивчення іноземних мов
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Чумаченко, Б. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
андроїд застосунок
клієнт – серверна архітектура
бази даних
дизайн
тестування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Метою роботи є розробка системи сервісів та застосунків для поліпшення вивчення іноземних мов. Це досягається завдяки кращому алгоритму запам’ятовування нових слів та навчання у стилі гральних карток. Ще одною корисною властивістю є можливість використання застосунку вчителями. Вони можуть створювати свої класи, запрошувати туди учнів, влаштовувати онлайн уроки та багато іншого. У ході роботи було розроблено мобільний застосунок на платформі Android, який взаємодіє з хмарним сервісом Firebase, веб-сервер та веб-застосунок. Для легшого управління також було зроблено рішення розробити адмін панель для адміністраторів. Дипломна робота викладена на 77 сторінок, вона містить 4 розділи, 23 ілюстрації, 5 таблиць, 20 джерел в переліку посилань
Description: Чумаченко Б. М. Набір програмних сервісів для поліпшення вивчення іноземних мов : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Б. М. Чумаченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1816
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Чумаченко.pdf429.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.