груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1817
Title: Вебсервіс для забезпечення діяльності приватної медустанови
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Петрук, Д. П.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота являє собою заключний етап навчання. Створення даного вебсервісу є фактом, який затверджує знання студента для отримання спеціальності «інженер програмного забезпечення». Мета роботи: метою дипломного проекту є створення вебсайту для приватної лікарні. Об’єкт дослідження – доступ до актуальної інформації лікарні та перегляду розкладу прийомів лікарів. Предмет дослідження – допомогти пацієнтам, і полегшує роботу лікарів в плані інформаційного навантаження. В дипломній роботі представлені: вступ в якомуописано дипломний проект та базові характеристики наукової роботи (мета, об’єкт та предмет). У першому розділі (Актуальність проекту) доводиться актуальність теми, яку обрано для дипломного проекту. У другому розділі (Теоретична частина) міститься інформація щодо проектування системи та розробку дизайну. У третьому розділі (Архітектура) надано опис засобів, які було використано для реалізації, розроблено згідно вимогам до проекту функціонал та можливості власної системи. У четвертому розділі (Кодування, тестування) безпосередньо показана реалізація дипломної роботи,кодування та завершення проектування Робота містить 3 таблиці, 15 рисунків, 20 літературних джерел та 5 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи складає 60 сторінок.
Description: Петрук Д. П. Вебсервіс для забезпечення діяльності приватної медустанови : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. П. Петрук, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1817
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат.Перук.pdf353.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.