груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1819
Title: Web-застосунок для моделювання ієрархічних структур з використанням графових баз даних
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: ДУКА, Д. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Фісун М. Т.
веб-застосунок
С#
ASP.NET
графові бази даних
Neo4j
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом дослідження є веб-застосунок, як інформаційно-комунікаційний засіб. Предмет дослідження – процес автоматизації комунікації за допомогою сучасних технологій, для збереження особистого часу та підвищення продуктивності роботи як студента так і викладача. Метою даної роботи є розробка зручного в користуванні веб-застосунку, який забезпечить можливість передавати повідомлення та файли різного типу. Завдання: створити застосунок для зв’язку між студентами та викладачами зі зручним інтерфейсом. У першому розділі дипломної роботи бакалавра доводиться актуальність теми, яку обрано для дипломного проекту. Було представлені основні види веб-застосунків та проведена аналітична робота з сучасними комунікаційними системами та пошуку їх недоліків . У другому розділі проаналізовано сучасну методологію побудови графів, була проведена аналітична робота з вибором графової бази даних з виявленням їх переваг та недоліків. У третьому розділі надано опис засобів, які було використано для реалізації, розроблено згідно вимогам до проекту функціонал та можливості власної системи. Описано підходи, які було використано під час розробки проекту, які відповідали створеній структурі. У четвертому розділі було проведено тестування створеного застосунку, наведені приклади використання основних функцій застосунку. Також було проведено пробну реєстрацію та авторизацію за існуючим записом у базі даних . У результаті роботи було розроблено веб-застосунок на платформі ASP.NET, що взаємодіє з графовою базою даних Neo4j.
Description: Дука Д. В. Web-застосунок для моделювання ієрархічних структур з використанням графових баз даних : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. В. Дука , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1819
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Дука_408гр.pdf324.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.