груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1820
Title: Програмний застосунок освітньої соціальної мережі із підтримкою оцінювання набутих знань. Back-end
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Д’яченко, Т. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Анотації Підприємства - це ті, хто гідний особливого ставлення. Розробка додатків для великих організацій відрізняється від програмного забезпечення для окремих користувачів. Незалежно від того, чи хочете ви поліпшити цифровий досвід користувачів, впровадити систему електронного документообігу або автоматизувати робочий процес бізнес-процесів вашої компанії, наш багаторічний досвід запуску і підтримки корпоративного програмного забезпечення принесе вам користь. Даний дипломний проект буде дозволяти викладачам створювати вікторини, де є одна чи декілька правильних відповідей, а студентам проходити ці опитування. В результаті викладачі матимуть статистичні дані студентів на основі яких можна робити широкі висновки про засвоєння матеріалу та загальну успішність групи. Для стабільного функціонування даної системи потрібен хостинг з 1 Гб оперативної пам’яті і більше, процесором з тактовою частотою від 2 ГГц та каналом інтернету від 10 Мбіт/сек. Система реалізована на мові програмування java. Це сервлет обгортка для взаємодії з бекендом. На фронтенді jsp-файли. Також використовується jstl для прийому даних з бекенду і обробки списків в циклах. На фронтенді використовується jquery та ajax. На бекенді використовується фреймвок java – Spring та для авторизації – Spring Security, для роботи з БД – Spring jpa. Як СУБД було обрано MySQL оскільки вона безкоштовна та дає одні з найкращих технічних показників по швидкодії. Як середовище розробки використовувалася Ide – Intellij Idea, мова Java 8 Об’єктом даного проекту є автоматичне тестування, а предметом – виступають методи та засоби віддаленого автоматичного тестування студентів. Мета проекту – розроблення системи для віддаленого автоматичного тестування студентів, а також збору та аналізу результатів. Даний дипломний проект можна використовувати для віддаленого тестування студентів/учнів, для віддаленого опитування, а також для зрізів знань та інших справ, які потребують від студента вибір одного чи декількох варіантів відповідей на те чи інше запитання.
Description: Д’яченко Т. Ю. Програмний застосунок освітньої соціальної мережі із підтримкою оцінювання набутих знань. Back-end : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Т. Ю. Д'яченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1820
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Дьяченко_408 (2).pdf300.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.