груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1824
Title: Клієнт-серверний веб-застосунок «Студентський органайзер
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Пашков, П. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі було розглянуто процес створення веб-застосунку який полегшить студентам вести облік списку дисциплін та робіт на семестр, планувати робочий час та розраховувати навантаження на тиждень. Об’єктом дослідження є процес створення студентського органайзера. Предметом дослідження є розглядання технологій та підходів щодо розробки веб-застосунку для організації навчального процесу. Метою дипломної роботи є створення веб-застосунку завдяки якому студенти зможуть зручно керувати та організовувати навчальний процес. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання:  аналіз предметної сфери;  вибір технологій для реалізації проекту;  створення прототипу веб-застосунка;  розробка дизайну веб-застосунка;  програмування веб-застосунка;  тестування готового продукту. Дипломна робота містить наступні розділи: Аналіз предметної області та постановка завдання, вибір і обґрунтування архітектури та програмних засобів для реалізації веб-застосунку, проектування та розробка UI веб-застосунку, програмна реалізація веб-застосунку, забезпечення здорових та безпечних умов для праці на місцях. У першому розділі дипломної роботи приведено основні поняття та аналіз потреб створення сучасних веб-застосунків. У другому розділі дипломної роботи описані технології, що використовуються при розробці веб-застосунку. У третьому розділі дипломної роботи проведено проектування та розробка користувацького інтерфейсу. У четвертому розділі дипломної роботи описана програмного реалізація веб-застосунку. У результаті роботи було створено клієнт-серверний веб-застосунок, що містить певну кількість модулів. Ключові слова: веб-застосунок, клієнт, сервер, JS, MongoDB, Vue, Express, Node
Description: Пашков П. В. Клієнт-серверний веб-застосунок "Студентський органайзер" : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / П. В. Пашков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1824
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Пашков.pdf669.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.