груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1827
Title: Автоматизована система підтримки прийняття рішень реального часу управління накопичених експертних знань
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Климчук, А. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Болюбаш Н.М.
замовник
база даних
менеджмент часу
UML діаграми
застосунок
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр з інженерії програмного забезпечення». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. У даній дипломній роботі завданням є покращання контролю виконання замовлення між замовником та виконавцем. Проблемою полягає у тому, що неможливо відслідкувати час виконання кожного завдання та перевірити активність на кожному із них. У вирішенні даної проблеми поставлена мета розробити програмне забезпечення контролю часу виконання завдання та аналіз роботи за допомогою накопичених даних. Метою є покращення продуктивності співпраці з використанням функціоналу системи з можливостями планувати часу на подальші завдання аналізуючи завершення попередніх. Наддасть можливість скоротити час та ефективно розподіляти терміни виконання завдань, що дасть змогу завершувати проєкти в дату обговорено обумовлену за вчасно та не перевищувати виділений бюджет замовника на розробку продукта. Об'єктом дослідження даної роботи є аналіз та планування термінів виконання між замовником та виконавцем у розвитку проекту та його підтримки. Предметом дослідження є кросплатформений застосунок аналізу та менеджмент часу, що дозволить з фокусуватися на виконання проекту. У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз та можливості схожих систем менеджменту часу їх переваги та недоліки. У другому розділі дипломної роботи наведено послідовність проектування, описування вибору технологій та інструменти розробки. У третьому розділі дипломної роботи описано процес моделювання бізнес логіки системи з використання UML діаграм. У четвертому розділі продемонстровано за допомогою знімків застосунка роботу системи. Робота містить 10 таблиць, 33 рисунки, 12 літературних джерела та 0 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи складає 59 сторінок.
Description: Климчук А. М. Автоматизована система підтримки прийняття рішень реального часу управління накопичених експертних знань : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. М. Климчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1827
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Климчук Автореферат 3.pdf267.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.