груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1829
Title: Застосунок для створення колажів на платформі android
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Соловйов, М. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
Android
Firebase
Kotlin
Java
API
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У данній кваліфікаційній роботі був створений Android застосунок для створення та редагування фотографій. Предмет дослідження - технології та поради щодо розсилки на Android затримують пристрої Firebase та веб-сервіси. Метою цієї роботи є використання Android технологій для створення застосунку, який підтримується Firebase та Google API, розкриває багатофункціональний додаток з аналітичними функціями та використовує зручний інтерфейс. Об’єктом дослідження є сучасні методи обробки фотографій на платформі Android. Предметом дослідження є мобільний застосунок для створення колaжів на платформі Android. Кваліфікаційна робота : аналіз принципів сучасних інформаційних систем, моделювання та проектування інформаційних систем, розподіл інтерфейсу користувача та програм, що містять інформаційні системи, та захищена конфіденційність користувачів. У першому розділі дипломної роботи представлені основні поняття та аналітика сучасних інформаційних систем. В другому розділі дипломної роботи описані нові технології, що застосовуються при розробці інформаційних систем. У третьому розділі описана програма, відкрита для Android застосунків для спрощення навчального процесу.У четвертому вилкладено результат тестування готового Android застосунку.В спеціальному розділі спеціальна частина с охорони праці. Результатом роботи є розроблений та впроваджений мобільний додаток для платформи Android для розробки колажів. Основний зміст кваліфікаційної роботи викладено на 72 сторінках, зокрема список використаних джерел із 20 найменувань, розміщений на 6 сторінках. Робота містить 6 таблиці, 15 рисунків, а також 52 додатків, розміщених на 9 сторінках.  
Description: Соловйов М. М. Застосунок для створення колажів на платформі android : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. М. Соловйов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1829
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соловьов автореферат.pdf412.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.