груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1830
Title: Розробка служби моніторингу для інформаційної системи аналітично-консультативного комплексу на основі СКБД Redis
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Шурбін, В. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Журавська І. М.
інформаційна система
аналітично-консультативний комплекс
служба моніторингу навчання
СКБД Redis
платформи мікросервісів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Для вдосконалення здатності оператора управляти складним технічним об'єктом, що керується через пульти керування, а також для подальших тренувань такого оператора створюються тренажери-симулятори, спеціалізовані для певних видів діяльності – мореплавання, польотів, автоперевезень, оперативних дій важкого автотранспорту (танків, вантажівок, тощо) та систем ураження противника. В Україні використання таких тренажерів передбачене для перевірки взаємодії головного командного пункту, командних пунктів та бойових постів. Актуальним є аналізувати результати тренувань не тільки на кожному модулі або тренажері уособлено, але й аналітично об'єднувати окремі тренажери у спільні кластери в межах інтерактивного аналітично-консультативного комплексу (АКК). Об’єктом дослідження є процеси обробки отриманих результатів тренувань операторів складних технічних об’єктів аналітично-консультативного комплексу. Предметом дослідження є програмне забезпечення процесів моніторингу, зберігання і аналізу отриманих результатів в межах єдиної інформаційної системи. Метою роботи є поліпшення їх координації дій операторів пультів керування складними технічними об’єктами за рахунок розробки програмного забезпечення служби моніторингу навчання та подальшого багатокритеріального аналізу результатів тренувань. Робота пройшла апробацію під час трьох міжнародних науково-практичних конференцій. За результатами опубліковано 3 тези доповідей (1 індексовано у базі Scopus) та глава у колективній монографії (англійською мовою). Практичне значення результатів дослідження полягає у використанні розробленої служби моніторингу на основі СКБД Redis для інформаційної системи АКК військово-цивільного призначення, що підтверджено впровадженням матеріалів бакалаврської роботи у НДР ЧНУ ім. Петра Могили «Розроблення найсучаснішого інтерактивного навчально-тренажерного та аналітично-консультативного комплексу військово-цивільного призначення» (заключний звіт, № держ. реєстр. 0118U000193, 2018–2019 рр., наук. керівник проф. Фісун М. Т.). Дипломна робота складається з фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка до фахової частини дипломної роботи складається із вступу, чотирьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та трьох додатків. В цілому бакалаврська робота містить ___ сторінки (без додатків), ___ рис., 3 додатки та 30 джерел посилання.
Description: Шурбін В. О. Розробка служби моніторингу для інформаційної системи аналітично-консультативного комплексу на основі СКБД Redis : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / В. О. Шурбін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1830
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шурбін_Автореферат.pdf732.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.