груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Title: Бізнес-архівознавство та формування бізнес-архівів.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 032 «Історія та археологія»
Authors: Пустовойтенко, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра історії
Котляр Юрій Вадимович
бізнес
архів
Національний архів США
Музейна асоціація США
Товариство американських архівістів
Комітету бізнес записів
Гарвардський університет
бізнес-документація
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Бізнес-архів – це структурний підрозділ компанії, який відповідає за її документи впродовж усього їх життєвого циклу від створення до повторного використання, впроваджує нові інформаційні технології, працює на підставі принципів економічності й ефективності. Об’єктом дослідження є бізнес-архівознавство в системі архівної справи. Предметом дослідження є історія виникнення, основні функції та сенс створення бізнес-архіву на підприємстві. Мета дипломної роботи полягає у з’ясуванні на основі всебічного аналізу, узагальнення та критичного осмислення доступних джерел та наукових досліджень основних етапів виникнення бізнес-архівознавства в Україні та за кордоном. Для досягнення поставленої мети ставляться такі завдання:  з’ясувати стан наукового вивчення проблеми;  дослідити ступінь репрезентативності та інформативності її джерельної бази;  визначити методологічні основи роботи;  вивчити історію виникнення бізнес-архіву як структури;  дослідити післявоєнний етап існування архівної справи на підприємстві;  з’ясувати місце архіву в умовах сучасного розвитку бізнесу;  охарактеризувати структуру бізнес-архіву.  визначити основні функції бізнес-архіву на підприємстві. Архів на підприємстві містить автентичну й доказову інформацію про комерційну діяльність підприємства. Тому, такий архів може служити відмінним доказом законності в діяльності організації при різноманітних перевірках і в ході можливих судових розглядів.
Description: Пустовойтенко В. В. Бізнес-архівознавство та формування бізнес-архівів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 032 «Історія та археологія» / В. В. Пустовойтенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 19 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Пустовойтенко В..pdf478.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.