груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1861
Title: Автоматизована система управління тиском пару за котлом
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Authors: Петрова, А. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Сідєлєв Микола Іванович
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» на здобуття кваліфікації бакалавра з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Парові котли часто використовуються в різних промислових і побутових додатках, де потрібен насичений або перегрітий пар. Пар, що виробляється паровими котлами, використовується для опалення, приготування їжі та повторного кип'ятіння, в основному через його теплову енергію. З іншого боку, енергія тиску, пов'язана з парою, в першу чергу знаходить своє застосування в поршневих парових двигунах і парових турбінах. Жаротрубні парові котли - судини високого тиску заповнені водою, а паливо, що використовується для нагріву води, зберігається всередині ряду труб. Ключем до створення жаротрубного котла є те, що котел, пальник і схема управління працюють разом один з одним, щоб виробляти пар і перекачувати його в потрібне місце. Вони є загальними для будь-яких застосувань, пов'язаних з парою або гарячою водою, де потрібно від 15 до 2200 кінських сил. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу і трьох частин. У вступі наведено актуальність теми роботи, наведено об’єкт, предмет, мету та завдання стосовно кваліфікаційної роботи. У першому розділі наведено загальні відомості про парові котли, класифікацію та огляд патентної інформації, підведено розробку технічного завдання. У другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра розроблено завдання на проектування, наведено розробку системи дистанційного контролю та керування паровим котлом та виконано аналіз якості керування паровим котлом. У третьому розділі було розглянуто питання особливостей умов праці, контролю аварійних ситуацій та техогляду приладів. Загальна кількість сторінок бакалаврської робота 107 с., 71 рис. та 26 посилань на джерела інформації. SUMMARY
Description: Петрова А. О. Автоматизована система управління тиском пару за котлом : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / А. О. Петрова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1861
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Петрова 471 гр..pdf785.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.