груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1867
Title: Автоматизована система захисту пуску автомобіля
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології »
Authors: Городецький, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Прищепов О.Ф.
запуск двигуна автомобіля
контроль подачі палива
автоматизована система
система подачі палива
автосигналізація
імобілайзер
брелока
керування
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз патентної інформації та сучасних теплових насосів, визначаються завдання дослідження. У другому розділі розробляється функціональна схема системи, розглядаються елементи системи, розроблюється принципова схема системи опалення. У третьому розділі розроблено алгоритм роботи системи, описано хід роботи та деякі алгоритми функціонування на основі отриманих даних оператором. Розроблено математичну модель. В четвертому розділі розглянуто питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу інженера. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві. Магістерська робота містить 80 с., 25 рис., 40 джерело посилання.
Description: Городецький В.В. Автоматизована система захисту пуску автомобіля : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » » / В. В. Городецький , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1867
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф.Городецький.pdf282.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.