груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1874
Title: Розробка та дослідження засобів автоматизованого сортування.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології »
Authors: Тимко, Д. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Запальський Володимир Миколайович
регулятор положення
регулятор швидкості
регулятор сили струму
джерело опорного напруги
аналого-цифровий перетворювач
датчик сервоприводу
резольвер
перетворювач струм-частота
випромінювальний елемент
фото-діод
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна магістерська робота із спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. У роботі пропонується система автоматизованого сортування об’єктів за кольором, яка за допомогою систем кольорової ідентифікації може виконувати сортування за кількома показниками, що дозволить вирішувати завдання ідентифікації, пошуку дефектів та відхилення параметрів від допустимого значення. За допомогою спеціалізованого програмного забезпечення проводиться комп'ютерна обробка зображення і аналіз, на основі якого автоматично робиться висновок про належність об’єкту до того чи іншого класу (кольору). У першому розділі проведено аналіз загальних вимог та характеристик засобів автоматизації сортування об’єктів. У другому розділі приведено аналітичне обґрунтування побудови системи автоматизованого сортування об’єктів. У третьому розділі виконано модельне дослідження та практичне впровадження системи автоматизації сортування об’єктів. У четвертому розділі розглядається охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях на місцях інженера у лабораторії, а також заходи для забезпечення безпеки персоналу в умовах надзвичайної ситуації пов’язаної з порушенням вимог пожежної безпеки та електробезпеки. Дипломна робота містить 100 с., 3 додатки, 54 рис., 3 табл., 40 посилань.
Description: Тимко Д. О. Розробка та дослідження засобів автоматизованого сортування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » / Д. О. Тимко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1874
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф.Тимко.pdf764.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.