Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, П. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-29T08:27:40Z | - |
dc.date.available | 2021-06-29T08:27:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875 | - |
dc.description | Ткаченко П. І. Розвиток методів та засобів створення ділянок автоматизованих переробних підприємств : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » / П. І. Ткаченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, першого, другого та третього розділу, висновків до кожного з розділів, список використаних джерел та посилання, а також спеціальної частини –охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі наведені: теоретичні відомості про способи переробки томатів, ключові особливості систем сортування плодів томатів, переваги та недоліки методів сортування, а також принципи відбору та розділення існуючих потоків сировини враховуючи типи виробництва. У другому розділі розробляється структурна схема комплексної переробки томатів, схема роботизованого сортувального вузла, функціональна схема процесу сортування за зрілістю, автоматизована система сортування і переробки плодів томатів, алгоритм роботи системи сортування за зрілістю. У третьому розділі проводиться дослідження процесу керування кроковими двигунами маніпуляторів що інтегровано в систему за рахунок драйвера – TMC2130, функціональні можливості якого призводять до: плавної роботи маніпулятора, зниження шуму при роботі. В четвертому розділі здійснюється аналіз факторів виробничого середовища, із зазначенням заходів безпеки з метою запобігання надзвичайних ситуацій в приміщені сортування та обробки томатів. Магістерська робота містить 142 с. (без додатків), 64 рис., 24 табл., 67 джерел посилання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | uk_UA |
dc.subject | автореферат | uk_UA |
dc.subject | магістерська робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій | uk_UA |
dc.subject | Трунов О. М. | uk_UA |
dc.subject | сортування | uk_UA |
dc.subject | гідросортування | uk_UA |
dc.subject | маніпулятор | uk_UA |
dc.subject | лоток | uk_UA |
dc.subject | томати | uk_UA |
dc.subject | помідори | uk_UA |
dc.subject | сік | uk_UA |
dc.subject | шкірка | uk_UA |
dc.subject | насіння | uk_UA |
dc.subject | переробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | сортувальні системи | uk_UA |
dc.title | Розвиток методів та засобів створення ділянок автоматизованих переробних підприємств | uk_UA |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Факультет комп'ютерних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Автореф.Ткаченко.pdf | 481.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.