груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, П. І.-
dc.date.accessioned2021-06-29T08:27:40Z-
dc.date.available2021-06-29T08:27:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875-
dc.descriptionТкаченко П. І. Розвиток методів та засобів створення ділянок автоматизованих переробних підприємств : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » / П. І. Ткаченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, першого, другого та третього розділу, висновків до кожного з розділів, список використаних джерел та посилання, а також спеціальної частини –охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі наведені: теоретичні відомості про способи переробки томатів, ключові особливості систем сортування плодів томатів, переваги та недоліки методів сортування, а також принципи відбору та розділення існуючих потоків сировини враховуючи типи виробництва. У другому розділі розробляється структурна схема комплексної переробки томатів, схема роботизованого сортувального вузла, функціональна схема процесу сортування за зрілістю, автоматизована система сортування і переробки плодів томатів, алгоритм роботи системи сортування за зрілістю. У третьому розділі проводиться дослідження процесу керування кроковими двигунами маніпуляторів що інтегровано в систему за рахунок драйвера – TMC2130, функціональні можливості якого призводять до: плавної роботи маніпулятора, зниження шуму при роботі. В четвертому розділі здійснюється аналіз факторів виробничого середовища, із зазначенням заходів безпеки з метою запобігання надзвичайних ситуацій в приміщені сортування та обробки томатів. Магістерська робота містить 142 с. (без додатків), 64 рис., 24 табл., 67 джерел посилання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectавторефератuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectкафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологійuk_UA
dc.subjectТрунов О. М.uk_UA
dc.subjectсортуванняuk_UA
dc.subjectгідросортуванняuk_UA
dc.subjectманіпуляторuk_UA
dc.subjectлотокuk_UA
dc.subjectтоматиuk_UA
dc.subjectпомідориuk_UA
dc.subjectсікuk_UA
dc.subjectшкіркаuk_UA
dc.subjectнасінняuk_UA
dc.subjectпереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectсортувальні системиuk_UA
dc.titleРозвиток методів та засобів створення ділянок автоматизованих переробних підприємствuk_UA
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології »uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф.Ткаченко.pdf481.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.