груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1882
Title: Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель сільськогосподарського призначення ТОВ «ТІЛІГУЛ СОЛАР» для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Миколаївської області, Миколаївського району, Ольшанської селищної ради.
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Волик, Т. Г.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Мась А. Ю.
відновлювальні джерела енергії
впорядкування території
проект землеустрою
топографо-геодезичні роботи
розвиток земельних відносин
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Бакалавр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2021. В роботі проаналізовано теоретичні аспекти формування системи управління земельними ресурсами, досліджено організаційно-правове забезпечення розвитку землеустрою об’єктів відновлювальної енергетики, висвітлено досвід країн світу щодо формування методів зацікавленості в будівництві відновлювальних джерел. Зроблено аналіз та оцінку організаційно-просторовим умовам досліджувальної території; економічного стану об’єктів промисловості; характеристиці просторових умов об’єкта господарської діяльності. Обгрунтовано роль і місце промислової інфраструктури в Україні. Акцентовано увагу на механізмі формування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
Description: Волик Т. Г. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель сільськогосподарського призначення ТОВ «ТІЛІГУЛ СОЛАР» для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Миколаївської області, Миколаївського району, Ольшанської селищної ради : автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти бакалавр : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / Т. Г. Волик, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1882
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Волик.pdf553.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.