груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1894
Title: Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ЖКП "Живчик" для обслуговування мережі та об'єктів водопостачання в межах Миколаївської області Миколаївського району Первомайської селищної ради с. Білозірка
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Скляренко, В. Г.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Мась А. Ю.
промисловість
впорядкування території
проект землеустрою
топографо-геодезичні роботи
розвиток земельних відносин
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Бакалавр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2021. В роботі проаналізовано наукові аспекти формування системи управління землями промислового призначення, досліджено організаційне забезпечення розвитку землеустрою об’єктів технічної інфраструктури, висвітлено правові аспекти функціонування територій для промислових потреб. Зроблено аналіз та оцінку природно-кліматичним умовам досліджувальної території; характеристиці просторових умов об’єкта господарської діяльності. Акцентовано увагу на механізмі формування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.
Description: Скляренко В. Г. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ЖКП "Живчик" для обслуговування мережі та об'єктів водопостачання в межах Миколаївської області Миколаївського району Первомайської селищної ради с. Білозірка : автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти бакалавр : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / В. І. Скляренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1894
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Скляренко.pdf392.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.