груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1898
Title: Інформаційна безпека країн ЄС: стан та перспективи розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Білоусов, М.В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Вовчук Людмила Анатоліївна
інформація
інформаційна політика
інформаційна безпека
ЄС
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Дослідження присвячено аналізу стану та перспектив розвитку інформаційної безпеки країн ЄС. Вироблені в країнах ЄС підходи до забезпечення інформаційної безпеки, що відображають узгоджену волю держав-членів та інституцій ЄС, можна розглядати як європейські рамкові стандарти в цій сфері, які можуть успішно застосовуватися різними країнами з урахуванням їх адаптації до особливостей національних правових систем і соціокультурної специфіки. Для країн ЄС інформаційна безпека має важливе значення, оскільки зав’язана на безпеці держави, кожного окремого громадянина, безпеці ЄС як організації і дотриманні прав і свобод людини. Всі ці складові врівноважує ЄС у принципах інформаційної безпеки, які застосовує в зазначеному напрямку. Комплексна політика інформаційної безпеки країн ЄС включає в себе розробку, виробництво і установку технічних засобів захисту, а також регулярне проведення перевірок використовуваного інформаційного обладнання. Відповідно приклад ЄС для нашої країни може стати вкрай важливим, адже успішність країн ЄС в цьому напрямку доводить вдале подолання інформаційних небезпек цією європейською структурою.
Description: Білоусов М. В. Інформаційна безпека країн ЄС: стан та перспективи розвитку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / М. В. Білоусов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1898
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автереферат Білоусов.pdf625.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.