груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1900
Title: Публічна дипломатія НАТО та АСЕАН: порівняльний аналіз
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Мокряк, А. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Тригуб О. П.
НАТО
АСЕАН
публічна дипломатія
компоненти публічної дипломатії
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття кваліфікації магістр міжнародних відносин за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2021. В сучасних умовах публічна дипломатія стає важливим структурним компонентом стратегії провідних акторів світової політики, до числа яких належить Організація Північноатлантичного договору (НАТО) та Асоціація держав Південно-Східної Азії (АСЕАН). НАТО та АСЕАН є великими міжнародними організаціями, які покликані вирішувати проблеми у сфері забезпечення безпеки. Природа цих двох організацій різниця, відмінним є і формування та трансформація підходів до позиціонування себе на міжнародній арені. Однак, і НАТО і АСЕАН наприкінці ХХ ст. зрозуміли, що інструменти публічної дипломатії є необхідними та ефективними у сфері просування власної політики на міжнародній арені. Дві організації демонструють різні, втім однаково успішні, підходи до використання інструментарію публічної дипломатії.
Description: Мокряк А. М. Публічна дипломатія НАТО та АСЕАН: порівняльний аналіз : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / А. М. Мокряк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1900
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Мокряк.pdf596.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.