груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1912
Title: Онлайн мессенджер з використанням Firebase
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Балєв, Д. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Фісун М. Т.
Firebase IM
мессенджер
Flutter застосунок
Dart
Flutter
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У даній дипломній роботі завдання полягає у тому, щоб розробити мобільний застосунок, який буде надавати можливість користувачам обмінюватись інформацією у режимі реального часу. Метою дипломної роботи є полегшення комунікації між людьми з різних точок світу шляхом розробки сучасного клієнт-серверного додатку, простого у використанні та захищеного месенджера із можливістю роботи в реальному часі на основі технологій Dart та Flutter. Для досягнення мети треба вирішити такі завдання:  дослідити теоретичні основи розробки та існуючі веб застосунки;  проаналізувати архітектурні рішення веб розробки;  реалізувати застосунок для обміну інформацією у режимі реального часу. Об’єктом дослідження є процес інтерактивного обміну повідомленнями. Предметом дослідження є застосунки обміну повідомленнями. У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз та можливості схожих систем, що дають можливість обмінюватись інформацією у режимі реального часу. У другому розділі дипломної роботи наведено послідовність проєктування, описування вибору технологій та інструменти розробки. У третьому розділі дипломної роботи описано процес моделювання бізнес логіки системи з використання UML діаграм. У четвертому розділі продемонстровано роботу системи за допомогою знімків екрану. У спеціальній частині оформлено роботи з охорони праці. Робота містить __ таблиць, __ рисунки, __ літературних джерел та __ додатків. Загальний обсяг дипломної роботи складає __ сторінок.
Description: Балєв Д. В. Онлайн мессенджер з використанням Firebase : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. В. Балєв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1912
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Балєв.docx.pdf251.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.