груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1913
Title: Вебзастосунок «фітнес-тренер» із функцією коригування раціону харчування
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Береза, Є. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
база даних
UML діаграми
вебзастосунок
фреймворк
система керування базами даних
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Наразі у світі відстежується чіткий тренд у людей на бажання та можливість вести здоровий спосіб життя, у зв’язку з чим виникає необхідність в індивідуальному підборі комплексу вправ і раціону харчування. Безпосередню участь у реалізації подібного попиту, приймають новітні IT-технологій. Об’єктом роботи є процес функціонування системи для організації щоденних тренувань з можливістю корегування раціону харчування. Предметом роботи є механізми та технології розробки динамічних односторінкових вебзастосунків. Метою роботи є створення передумов для підвищення ефективності щоденних тренувань у спортивному залі шляхом розробки фітнес-вебзастосунку із функцією коригування раціону харчування на основі отриманих від користувача даних. Основним результатом даної роботи є система, яка буде надавати користувачам щоденно використовувати сервіс для зайнять фізичною культурою та спортом, а також отримання рекомендацій щодо харчування на основі зібраних даних користувача, що у свою чергу зробить зайняття спортом більш продуктивним. Для досягнення мети необхідно вирішити наступні задачі: – виконати аналіз предметної області; – виконати порівняння існуючих аналогів; – аналіз методів та засобів для розробки застосунку; – моделювання (проєктування) застосунку;  реалізація застосунку. В першому розділі розглянуто існуючі аналоги розроблюваної системи на основі критерій оцінки, визначається технічне завдання. У другому розділі детально продемонстровані та описані сучасні технології розробки вебзастосунків та розглянута класифікація вебсайтів. Завершенням розділу став вибір стеку технологій для реалізації фітнес-вебзастосунку. У третьому розділі розглядаються моделювання системи, а саме UML діаграми, баз даних та розробка прототипу вебзастосунку. У четвертому розділі розглянутий інтерфейс системи для настільної та мобільної версії системи. У спеціальній частині представлені розрахунки по забезпеченню комфортних умов праці та організації роботи на підприємстві. Робота містить 3 таблиці, 42 рисунки, 11 літературне джерело та 0 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи складає 53 сторінки.
Description: Береза Є.В. Вебзастосунок «фітнес-тренер» із функцією коригування раціону харчування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Є. В. Береза , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1913
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Береза Євген Вадимович .pdf261.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.