груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1914
Title: Програмне забезпечення біржи фрілансу з використанням OLAP технологій
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Білячат, Д. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Фісун М. Т.
вебзастосунок
біржа
проектування
OLAP
база даних
фріланс
трирівнева архітектура
сервер
користувач
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В сучасному світі все більше уваги приділяється вебзастосункам. Компанії переносять свої застосунки в Інтернет. Дана реалізація надає, практично, той самий досвід використання, що й прикладні програми. Розглядаючи таку предметну область, як фріланс біржа, неможливо обійтись без інформаційної системи, так як саме ця система надає найбільш зручний спосіб взаємодії користувача і системи. Найбільшою перевагою даного рішення є можливість доступу до застосунку з будь-якої операційної системи за умови наявності Інтернету. Об’єкт дослідження – вебтехнології для фріланс біржі. Предмет дослідження – вебзатосунок на основі трирівневої архітектури з функціоналом обробки статистичних даних. Мета роботи: поліпшення комунікації між замовником та виконавцем проєктів за допомогою трирівневої архітектури вебзастосунку та удосконалення блока статистичного аналізу. У першому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра доводиться актуальність обраної теми. Представлено основні види веб-застосунків та проведено порівняльний аналіз сучасних аналогів системи, що розробляється, та пошук їх недоліків. Сформовано основні вимоги до програмного забезпечення розроблюваного вебзастосунку. У другому розділі описано виконану роботу з моделювання та конструювання ПЗ. Розроблено архітектуру ПЗ на основі обраних компонентів. У третьому розділі представлено виконану роботу з кодування, тестування розробленого програмного забезпечення, проведено тестування, створено керівництво користувача. У четвертому розділі виконано роботу з конструювання та створення OLAP кубу для данних розробленого застосунку. Представлено основні переваги та недоліки використання OLAP. Теоретичні дослідження проводились на основі аналізу існуючих аналогів, актуальності використаних технологій та технічної літератури. Під час виконання КРБ було створено веб-застосунок для роботи фріланс біржи. Система дозволяє зручно працювати з даними пов’язаними з контентом та адмініструванням користувачів у додатку. Аналізуючи виконану роботу, можна стверджувати, що задачі, які були поставленні на початку роботи, були досягнуті. КРБ викладено на 77 сторінках, вона містить 4 розділи, 41 ілюстрацію, 1 таблицю, 17 джерел в переліку посилань.
Description: Білячат Д. І. Програмне забезпечення біржи фрілансу з використанням OLAP технологій : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. І. Білячат , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1914
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Білячат.pdf340.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.