груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1915
Title: Програмне забезпечення відстеження ефективності тренувань спортсмені
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Волобоєв, М. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Горбань Гліб Валентинович
спортсмен
тренер
тест
завдання
секція
база даних
UML-діаграми
застосунок
WEB-технології
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом кваліфікаційної роботи є показники ефективності спортивних тренувань спортсменів кафедри фізичного виховання. Предметом кваліфікаційної роботи є процеси збору та аналізу спортивних результатів. Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в підвищенні ефективності роботи тренерів факультету фізичного виховання та спорту, виконання постанови КМУ «Цифрова трансформація сфери фізичної культури і спорту» від 4 листопада 2020 р. № 1089, шляхом розробки системи, яка має допомогти зі збереженням та аналізом даних досягнень у тренуваннях спортсменів ЧНУ. Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності тренувального процесу спортсменів шляхом розробки системи, яка дозволяла б переглядати статистичну інформацію тренування студентів, порівняння її між факультетами, групами та або роками, виконання постанови Кабінету Міністрів України зі стратегії розвитку фізичної культури і спорту. Для досягнення визначеної мети необхідно вирішити такі завдання: 1) Дослідити об’єктну та предметну область. 2) Проаналізувати аналоги, що вже існують. 3) Спроєктувати систему та базу даних. 4) Розробити користувацький інтерфейс. 5) Побудувати та відлагодити систему. Апробація результатів кваліфікаційної роботи. Результат роботи був представлений на XV міжнародній науковій конференції «Ольвійський форум-2021: стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі». У першому розділі дипломної роботи розглянуто об’єкт та предмет досліджень, проведен аналіз схожих систем з відслідковування тренувань, сформовано завдання для виконання. У другому розділі досліджена предметна область, здійснено моделювання предмету дослідження, описані обрані засоби та інструменти для розробки системи, розглянуто варіанти та сценарії використання, процес моделювання бізнес логіки системи з використання UML діаграм, прототип користувацького інтерфейсу, моделі та база даних. У третьому розділі продемонстрована робота системи. У спеціальній частині з охорони праці було здійснено аналіз умов праці, визначено вплив електричного випромінювання на людину та розглянуто вимоги техніки безпеки під час роботи з персональним комп’ютером. КРБ викладена на 86 сторінки, вона містить 6 розділи, 31 ілюстрацій, 5 таблиця, 51 джерел в переліку посилань та спеціальна частина з охорони праці.
Description: Волобоєв М. О. Програмне забезпечення відстеження ефективності тренувань спортсменів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. О. Волобоєв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1915
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волобоєв_Автореферат.pdf927.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.