груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1916
Title: Програмне забезпечення онлайн-платформи роздрібної торгівлі в сфері креативного дизайну
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Вучевич, М. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Швед Альона Володимирівна
продаж/купівля
Javascript
інтернет магазин
PHP
digital товари
СКБД
MySQL
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета роботи спрямована на підвищення якості надання інформаційно-комерційних послуг на ринку сучасного цифрового мистецтва, за рахунок автоматизації процесів купівлі/продажу цифрових товарів художників. Робота складається із чотирьох розділів. У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз та можливості схожих систем, що надають можливість продавати цифрові товари. У другому розділі описані моделювання функцій та інформаційних потоків об’єкту. У третьому розділі описується можливий стек технологій для реалізації серверної та клієнтської частини. У четвертому розділі розроблено концептуальну, логічну та фізичну модель бази даних. Фізична модель бази даних визначає способи розміщення даних в середовищі зберігання і способи доступу до цих даних, які підтримуються на фізичному рівні. Для опису класів системи та відображення зв’язків між ними було розроблено діаграму класів. Результатом роботи є інтернет магазин написаний на мові програмування PHP та Javascript. Інтернет-платформа призначена для використання в комерційних цілях, зокрема для використання у сфері продажу та купівлі цифрових матеріалів для ілюстраторів. КРБ викладена на 58 сторінки, вона містить 4 розділи, 32 ілюстрацій, 9 таблиці, 18 джерел в переліку посилань.
Description: Вучевич М. А. Програмне забезпечення онлайн-платформи роздрібної торгівлі в сфері креативного дизайну : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. А. Вручевич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1916
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Вручевич М. А..pdf587.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.