груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1917
Title: Прототип мобільної гри в жанрі головоломка з використанням платформи Unity
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Гербей, І. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
застосунок
Unity
база даних
UML діаграми
мобільний застосунок
користувацький інтерфейс
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Завданням кваліфікаційної роботі є розробка прототипу мобільної гри у жанрі головоломка на платформі Unity. Метою кваліфікаційної роботи є роботи є підвищення концентрації та розвинення логіки та уважності користувачів у інтерактивній формі за рахунок створення розважального мобільного застосунку на платформі Unity. Для досягнення мети необхідно вирішити наступні задачі:  виконати аналіз предметної області;  виконати порівняння існуючих аналогів;  аналіз методів та засобів для створення ігрових застосунків на мобільні пристрої;  моделювання (проєктування) застосунка;  реалізація створення застосунку. Об’єктом дослідження є моделі, методи, інформаційні технології та інструментальні засоби розробки мобільних ігрових застосунків на платформі Unity. Предметом дослідження є змістовно-концептуальні особливості інформаційно-розважальної гри в жанрі головоломки на мобільні пристрої. У першому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналітична робота: проаналізовано можливості аналогів, обргунтовано план виконання завдання та визначено вимоги. У другому розділі кваліфікаційної роботи описано процес об’єкту та предмету дослідження, функціональні та інформаційні моделі. У третьому розділі кваліфікаційної роботи описані архітектура, моделювання та проєктування програмного забезпечення. У четвертому розділі кваліфікаційної роботи описано реалізацію роботи системи. У спеціальній частині з охорони праці «Облаштування офісного приміщення відповідно до стандартів України про охорону праці» У ході виконання спеціальної частини розглянуті нормативно-правові акти щодо охорони праці та закони України. Були зібрані та оброблені дані, приведені стандарти та норми до офісного приміщення, де працює команда розробників. Визначені нормативні вимоги безпосередньо до робочого місцямспівробітника. Робота містить 4 таблиці, 30 рисунків, 16 літературних джерела та 0 додатків. Загальний обсяг кваліфікаційної роботи складає 64 сторінок.  
Description: Гербей І. Ю. Прототип мобільної гри в жанрі головоломка з використанням платформи Unity : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / І. Ю. Гербей , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1917
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Гербей Ірина Юріївна.pdf228.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.