груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1918
Title: Інформаційний вебзастосунок підрозділу закладу вищої освіти
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Глухий, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
факультет
заклад вищої освіти
Laravel
вебзастосунок
MVC
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом роботи є засоби інформаційного представлення підрозділу закладу вищої освіти та розробки клієнт-серверних вебзастосунків. Предметом роботи є інформаційний вебзастосунок для підрозділу закладу вищої освіти. Метою роботи є підвищення рівня представленості закладу вищої освіти за рахунок розробки інформаційного вебзастосунку його підрозділу. У вступі поставлена проблема, мета і завдання дослідження, визначені об'єкт та предмет дослідження. У першому розділі описано результати аналізу предметної області та існуючих застосунків, виокремлено їх переваги та недоліки, сформовані вимоги до програмного забезпечення, що розробляється в ході виконання роботи. У другому розділі проаналізовано можливі методики розробки певних проектних рішень та спроектовано логічну модель даних. У третьому розділі описаний процес прийняття рішення про використання певних мов та технологій для розробки, а також виконано моделювання та проєктування програмного забезпечення. У четвертому розділі описаний результат конструювання програмного забезпечення. КРБ викладена на 59 сторінок, вона містить 4 розділи, 28 ілюстрацій, 1 таблицю, 11 джерел в переліку посилань.
Description: Глухий О. О. Інформаційний вебзастосунок підрозділу закладу вищої освіти : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. О. Глухий , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1918
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Глухий Олександр Олегович.pdf461.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.