груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1919
Title: Вебзастосунок обліку відвідувань занять та контролю рівня засвоєння матеріалу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Губарєв, М. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецька С. В.
вебзастосунок
облік присутності
електронний журнал
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота присвячена розробці системи контролю оцінювання у навчальних закладах. Метою роботи є спрощення обліку присутності на аудиторних заняттях та результатів виконання практичних робіт шляхом розробки вебзастосунку контролю рівня засвоєння матеріалу та відвідування студентів. Кваліфікаційна дипломна робота складається з вступу, чотирьох розділів, одного спеціального розділу, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується огляд існуючих електронних журналів та систем успішності, які мають функції створеної нами системи, а саме: реєстрація студентів, викладачів, ведення електронних журналів викладачем. Також, описуються основні проблеми які вирішує система. У другому розділі визначено основні функціональні властивості програмного забезпечення. Також, представлений алгоритм роботи програми через блок-схеми та представлено декілька видів UML діаграм, що відображають основний функціонал вебзастосунку. У третьому розділі описується розробка системи, основні скрипти та програми, що допомогли у створенні системи для ведення успішності та відвідування учнів у навчальних закладах. Описані переваги через які був обраній фреймворк Yii, база даних MarinaBD та мови програмування для розробки даного ПЗ. У четвертому розділі відображено вебінтерфейс обліку відвідувань занять та контролю рівня засвоєння матеріалу. Визначено та протестовано основні функції розробленого програмного забезпечення для кожного користувача: адміністратора, викладача та студента. Показано результати роботи програмного забезпечення. У висновках наведено перелік виконаних завдань та аналіз отриманих результатів. Кваліфікаційна робота містить __ стор. основної частини, __ рис., _ табл., __ посилань.
Description: Губарєв М. О. Вебзастосунок обліку відвідувань занять та контролю рівня засвоєння матеріалу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. О. Губарєв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1919
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Губарєв_Автореферат.pdf385.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.