груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1921
Title: Інформаційний вебзастосунок представлення провайдера медійних послуг
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Єфімов, О. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецька С. В.
провайдер
медійні послуги
база даних
UML діаграми
застосунок
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У даній дипломній роботі завдання полягає у тому, щоб розробити вебзастосунок, який буде надавати можливість користувачам використовувати інформаційний сайт для представлення медійних послуг. Об’єктом роботи є інформаційні процеси управління та функціонування системи представлення провайдеру медійних послуг. Предметом роботи є механізми та практичні аспекти реалізації системи представлення провайдеру медійних послуг. Метою даної роботи є підвищення рівня інформаційної представленості провайдеру медійних послуг шляхом створення інформаційно-пошукового вебзастосунку обліку та перегляду медійного контенту. Для досягнення мети необхідно вирішити наступні задачі:  виконати аналіз предметної області;  виконати порівняння існуючих аналогів;  аналіз методів та засобів для розробки застосунку;  моделювання (проектування) застосунку;  кодування застосунку;  тестування та налагодження застосунку; У першому розділі дипломної роботи було досліджено предметну область, проаналізовано існуючі системи-аналоги та описано актуальність і науково-практичне значення. У другому розділі дипломної роботи наведено етапи розробки програмного забезпечення, опис технологій та інструментів розробки та описано специфікації вимог до програмного забезпечення та загальні відомості про систему. У третьому розділі дипломної роботи описано процес моделювання бізнес логіки системи з використання UML діаграм. В процесі моделювання було використано 3 види діаграм: - діаграма використання; - діаграма розгортання; - діаграма класів. У четвертому розділі представлено огляд роботи системи та користувацького інтерфейсу за допомогою знімків екрану та описано базу даних за допомогою схеми та в табличному вигляді. У спеціальній частині було оформлено роботу з охорони праці на тему «Аналіз вимог пов’язаних з роботою на підприємстві», що описує основні вимоги та небезпеки під час праці на підприємстві. Робота містить 3 таблиці, 17 рисунків, 20 літературних джерел та 1 додаток. Загальний обсяг дипломної роботи складає 67 сторінок.
Description: Єфімов О. І. Інформаційний вебзастосунок представлення провайдера медійних послуг : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. І. Єфімов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1921
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Єфімов.pdf290.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.