груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1922
Title: Програмне забезпечення аналізу цін в інтернет-магазинах
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Зурілов, І. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Фісун М. Т.
АРІ
інтернет-магазин
виведення
база даних
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Завданням даної дипломної роботи було створити застосунок для порівняння цін на товари в інтернеті у форматі АРІ із застосуванням власної бази даних. Актуальність зумовлена великим темпом зросту створення та поширення інформації і необхідністю її фільтрації для успішного пошуку необхідного товару. Метою даної роботи є створення застосунку для порівняння цін на товари в інтернет-магазинах задля економії часу користувача шляхом виведення даних про обрані товари із різних магазинів. Об’єктом роботи виступають збір та виведення даних про ціни на товари у інтернет-магазинах. Предметом дослідження виступають технології та алгоритми збору і обробки даних про ціни на товари у інтернет-магазинах. Із науково-практичної точки зору робота є дослідженням мови програмування С# та її використання для побудови вебсервісу обробки цін на товари в інтернет-магазинах. У першому розділі дипломної роботи було проведено аналіз переваг та недоліків, а також функціональні можливості сервісів-конкурентів. У другому розділі дипломної роботи було досліджено типи АРІ, їх відмінності, переваги та недоліки; також були створені діаграми, що описують взаємодію внутрішніх компонентів системи. У третьому розділі дипломної роботи було проведено дослідження актуальних середовищ розробки і завантаження проєкту; також було обрано мову програмування та БД. У четвертому розділі дипломної роботи було проведено розробку проєкту та вивантаження у хмарний сервіс. У спеціальній частині з охорони праці було проведено аналіз приміщення домашнього офісу, що використовувався у якості робочого місця під час написання кваліфікаційної роботи бакалавра. КРБ викладена на 55 сторінок, вона містить 4 розділи, 35 ілюстрацій, 0 таблиць, 20 джерел в переліку посилань.
Description: Зурілов І. М. Програмне забезпечення аналізу цін в інтернет-магазинах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / І. М. Зурілов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1922
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Зурілов М. І..pdf449.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.