груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1925
Title: Web – орієнтоване програмне забезпечення діяльності дитячого садку
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Казьмін, І. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Коваленко Ігор Іванович
веб-додаток
Telegram-бот
MERN
процес звітування
дитячі навчальні заклади
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність теми дипломної роботи пов'язана з незручністю спілкування та відсутністю єдиного цільового цифрового каналу зв'язку між працівниками дитячих навчальних закладів (вихователями чи адміністраторами) та батьками дітей, які їх відвідують. Також є питання звітування про навчальний процес, додаткових занять, секцій, свят; контроль відвідуваності або можливість вибору меню для дієти дитини (особливо це стосується дітей з непереносимістю певних продуктів) та багатьох інших функцій, які можна вибрати індивідуально для кожного навчального закладу. Аналізуючи програмне забезпечення в галузі CRM-систем, можна чітко визначити проблему досліджень, оскільки в даний час не існує програм, що дозволяють спілкуватися та звітувати між працівниками дитячих навчальних закладів (вихователями чи адміністраторами) та батьками дітей, які їх відвідують, тож створіть таку мережу - послуга допоможе поліпшити якість освітньої діяльності та всієї сфери загалом. Об'єктом дослідження є процес звітування та підвищення його прозорості. Предметом дослідження є засоби розробки технологій та засоби створення вебзастосунків та інтерйфейсів. Мета роботи полягає у підвищенні зручності спілкування між працівниками дитячих навчальних закладів (вихователями чи адміністраторами) та батьками дітей, які їх відвідують, та об’єднанням усіх інформаційних потоків в одному місці, що ще більше підвищить прозорість процесів, пов’язаних з навчальним процесом . Для досягнення поставленної мети було вирішено наступні завдання: 1) проведено детальний аналіз існуючих систем, визначено їх переваги та недоліки; 2) сформулювано вимоги до розробленої вебслужби; 3) задіяно найкращі практики та рішення існуючих систем; 4) визначено основні вимоги до функціоналу; 5) розроблено архітектуру вебсервісу та спроєктовано інтерфейс застосунку; 6) протестовано та впроваджено вебсервіс назва.
Description: Казьмін І. В. Web – орієнтоване програмне забезпечення діяльності дитячого садку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / І. В. Казьмін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1925
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Казанцев.pdf496.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.