груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1927
Title: Вебзастосунок обміну повідомленнями із механізмами інтеграції через програмний інтерфейс
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Калімін, І. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
користувач
база даних
UML діаграми
вебзастосунок
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У кваліфікаційній роботі завданням є організація ефективного обміну повідомленнями за рахунок розробки відповідного вебзастосунку із використанням сучасних методів та механізмів розробки. Проблема полягає у тому, що сучасні аналоги месенджерів розроблені на застарілих методах та механізмах розробки вебзастосунків, що зменшує швидкість їх роботи та конфіденційність даних користувачів цих застосунків.У вирішенні даної проблеми поставлена мета розробити програмне забезпечення обміну повідомленнями за сучасними методами та механізмами розробки. Метою кваліфікаційної роботи є підвищення зручності процесу обміну інформаційними повідомленнями за рахунок розробки вебзастосунку-месенджера із механізмами інтеграції через програмний інтерфейс. Для досягнення мети необхідно вирішити наступні задачі:  виконати аналіз предметної області;  виконати порівняння існуючих аналогів;  аналіз методів та засобів для вирішення проблем обміну повідомленнями між користувачами застосунку;  моделювання (проектування) застосунка;  реалізація створення застосунок. Об’єктом роботи є процеси створення та управління обміном повідомленнями із механізмами інтеграції через програмний інтерфейс. Предметом роботи є застосунок для обміну повідомленнями із механізмами інтеграції через програмний інтерфейс. У першому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналіз та можливості схожих систем обміну повідомленнями їх переваги та недоліки. Переглянуто специфікацію вимог до програмного застосунку. У другому розділі кваліфікаційної роботи наведоно опис варіантів використання, розроблено базу даних до вебзастосунку та обрано тип шифрування отриманих даних. У третьому розділі кваліфікаційної роботи описано архітектуру застосунку, процес моделювання системи з використання UML діаграм та розробку макету мессенджеру. У четвертому розділі продемонстровано обрані технології та інструменти розробки, за допомогою знімків та ліснигу коду застосунка описана робота системи. У спеціальній частині з охорони праці виконано аналіз основних факторів виробничого середовища та трудового процесу на робочих місцях ПАТ КБ «ПриватБанк». Описані вимоги до мікроклімату, освітлення та дії персоналу банку під час виникнення аварійної ситуації. Робота містить 0 таблиць, 30 рисунків, 15 літературних джерел. Загальний обсяг кваліфікаційної роботи складає __ сторінок.
Description: Калімін І. С. Вебзастосунок обміну повідомленнями із механізмами інтеграції через програмний інтерфейс : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / І. С. Калімін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1927
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Калімін.pdf315.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.