груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1928
Title: Програмне забезпечення моніторингу цін на заправних станціях
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Карлович, Д. Г.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Давиденко Євген Олександрович
заправні станції
моніторинг цін
пошук геолокації
парсинг тексту
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр з інженерії програмного забезпечення» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана робота присвячена розробці програмного забезпечення для моніторингу рівня цін на заправних станціях базуючись на основі геолокації та використовуючи парсинг тексту. Метою роботи є моніторинг цін та наявності різних видів палива на заправках за рахунок розробки модуля з використанням геолокації. Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується огляд існуючих застосунків, які мають функції створеного нами модулю, а саме: відображення цін та наявності палива на заправках, пошук найближчих заправок, що знаходяться від користувача та застосунки відстеження місцезнаходження. Також, описуються основні проблеми які вирішує модуль. У другому розділі описується розробка програмного забезпечення, блок-схеми алгоритму роботи програми, UML-діаграми програмного забезпечення. У третьому розділі описуються основні скрипти та програми, що допомогли у створенні програмного забезпечення для моніторингу рівня цін на заправних станціях базуючись на основі геолокації користувача. У четвертому розділі проводиться тестування розробленого програмного забезпечення, аналіз роботи та отриманих даних. Представлені скріпи інтерфейсу вебзастосунку та його результатів роботи. У висновках проводиться аналіз роботи та отриманих результатів. Кваліфікаційна робота містить 63 сторінки основної частини, 29 рисунків, 15 посилань.
Description: Карлович Д. Г. Програмне забезпечення моніторингу цін на заправних станціях : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. Г. Карлович , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1928
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Карлович Дмитро Григорович.pdf377.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.