груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1930
Title: Прототип багатокористувацької гри у жанрі Fighting на платформі Unity 3D
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Коломієць, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
Unity 3d
blender
game
багатоплатформність
прототип
fighting
GNU
GB
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета цієї дипломної роботи, полягає у розробці прототипу багатокористувацької гри у жанрі fighting, створенні віртуального всесвіту, де люди, граючи у гру, будуть пізнавати історії персонажів, місцевості, за рахунок взаємодії з розробленим ігровим інтерфейсом, та представленим gameplay. У вступі проводиться дослідження актуальності обраної теми. Ставиться проблема, мета, та шляхи їх вирішення. Визначається об’єкт та предмет дослідження, а також практична та теоретична значущість. У першому розділі формується постанова задачі, та специфікація вимог до програмного забезпечення. У другому розділі розроблюються проєктні рішення котрі забезпечують виконання специфікацій вимог до ПЗ. У третьому розділі проводиться моделювання, та конструювання ПЗ. У четвертому розділі представляється виконання роботи з кодування та тестування гри, аналіз отриманих результатів. КРБ викладена на 63 сторінки, вона містить чотири розділи і спеціальний розділ з охорони праці, 35 ілюстрацій, дві таблиці, 15 джерел в переліку посилань.
Description: Коломієць О. О. Прототип багатокористувацької гри у жанрі Fighting на платформі Unity 3D : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. О. Коломієць , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1930
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Кломієць.pdf319.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.