груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1931
Title: Веб застосунок для планування та відстеження задач командної розробки програмного забезпечення»
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Конишев, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
веб-розробка
Laravel
застосунок
API
команда
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою застосунку є поліпшення та вдосконалення існуючих практик планування задач або їх етапів, та відслідковування діяльності окремих виконавців. Проект має бути інструментом для для керування, відстеження командної розробки та надавати змогу координування команд. У вступі розкривається актуальність дослідження за обраним напрямом, ставиться проблема, мета і завдання дослідження, визначаються об'єкт та предмет дослідження, обґрунтування основних проєктних рішень, вказується його теоретична, практична значущість. У першому розділі роботи проводиться системний аналіз обраної предметної області та, на його основі, формується постановка задачі та специфікація вимог до веб-застосунку. У другому розділі розробляються проектні рішення, що забезпечують виконання специфікації вимог до ПЗ. В розділ входить опис реалізації застосунку, опис реалізації технології API для взаємодії клієнта з системою та опис роботи системи в цілому. У третьому розділі описується виконана робота з моделювання та конструювання ПЗ. У четвертому розділі представляється виконана робота з кодування, тестування розробленого ПЗ, аналізу результатів тестування, а також розробка керівництва користувача до вебзастосунку. Керівник: ст. викладач, канд. техн. наук Дворецький Михайло Леонідович КРБ викладена на ___сторінки, вона містить ___ розділи, ___ілюстрацій, ___ таблиці, ___ джерел в переліку посилань.
Description: Конишев О. В. Веб застосунок для планування та відстеження задач командної розробки програмного забезпечення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. В. Конишев , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1931
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Конишев О.В..pdf895.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.