груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1933
Title: Набір сервісів процесу підтримки вивчення іноземних мов
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Котигробов, С. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
набір сервісів для підтримки процесу вивчення іноземних мов
веб сервіси
REST API
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою роботи є покращення та надання біль широких можливостей спрямованих на збільшення мотивації навчальної діяльності, а відповідно і рівень знання мови за допомогою створення набору сервісів процесу підтримки вивчення та засвоєння іноземних мов. Об'єктом є процес підтримки вивчення іноземних мов. Предметом є організований і забезпечений необхідною інформаційною підтримкою засіб для вивчення та засвоєння іноземних мов на основі сервісів. У вступі розкривається актуальність дослідження за обраним напрямом, ставиться проблема, мета і завдання дослідження, визначаються об'єкт та предмет дослідження, вказується його практична значущість. У першому розділі роботи проводиться аналіз обраної предметної області, аналіз стейкхолдерів та на основі цих даних, формулюється постановка задачі до програмного забезпечення. У другому розділі описується виконана робота з моделювання та конструювання ПЗ, опис діаграм прецедентів, опис логічної схеми даних. У третьому розділі розробляються проєктні рішення, що забезпечують виконання специфікації вимог до ПЗ. В розділ входить опис реалізації клієнта сервісу, взаємодії клієнта з системою та опис роботи системи в цілому. У четвертому розділі представляється виконана робота з кодування, розробка керівництва користувача та опис інтерфейсу. КРБ викладена на 60 сторінки, вона містить 4 розділи, 27 ілюстрацій, 9 таблиць, 17 джерел в переліку посилань.
Description: Котигробов С. В. Набір сервісів процесу підтримки вивчення іноземних мов : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / С. В. Котигробов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1933
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котигробов автореферат.pdf993.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.